Nou curs de literatura universal a la Casa de Cultura: Les Set Magnífiques




Lectura pública, comentari de text i debat obert d’algunes de les millors pàgines de la literatura universal escrita per dones. Un exercici pràctic de lectura crítica, apassionada i contrastada. A càrrec de Jordi Galves.

Després de dues edicions del curs dedicades a set magnífics de la literatura catalana i de la literatura universal del segle XX, enguany l’escriptor i crític literari Jordi Galves proposa una anàlisi d’algunes de les millors pàgines de la literatura universal escrita per dones. Un exercici pràctic de lectura crítica, apassionada i contrastada en el qual es parlarà d’obres de Murasaki Shikibu, Anna Comnena, Maria de França, Jane Austen, Emily Dickinson, Marguerite Yourcenar i Elfriede Jelinek.

Jordi Galves és escriptor i crític literari. Autor del bloc de literatura Un dia en les carreres des de 2008, ha exercit la crítica durant més de vint anys a mitjans com La Vanguardia, El Periódico, El País, Avui i El Observador. Ha publicat estudis i obres com les edicions de Tirant lo Blanc, Curial e Güelfa i l’antologia de prosa contemporània De miel i diamante. Actualment té al càrrec una columna d'actualitat al digital
El Nacional.cat, i una col·laboració setmanal a La Llança i una altra a la revista El Temps.



INICI: 7 de març de 2019

HORARI: dijous, a les 19.30 h

DURADA: 7 sessions

ORGANITZA: Casa de Cultura de Girona

INSCRIPCIÓ: gratuïta (aquí)

1 comentaris:

  • Allau says:
    31 de gener del 2019, a les 23:35

    En un curs futur, faci el favor de no oblidar la temible George Eliot.